Toppx2 (Topp-times-two / Topp-gange-to) var oprindeligt en betegnelse, som ægteparret Lene og Claus Topp brugte når deres billeder og produktioner skulle krediteres. I dag er Toppx2 et lille firma, der dagligt ledes af Lene Topp.

Os to


Lene Topp har, udover stor erfaring med udførelse af foto, video og tekst-arbejde, en mangeårig baggrund som programansvarlig for WWF Verdensnaturfondens aktiviteter i Sydøstasien. Lene har derfor bred indsigt i NGO- og internationalt arbejde og stor forståelse og viden om natur-, kultur-, miljø-, og udviklingsproblematikker. I 2010 vendte hun og Claus hjem til Danmark efter knapt ni års udstationering i staten Sabah i den malaysiske del af Borneo. Claus vendte tilbage til den grafiske branche, og Lene startede firmaet Toppx2.

_DSC1478


Toppx2 er i besiddelse af undervandsudstyr til både still og video, og kan derfor tilbyde undervands-foto og videooptagelser. Opgaverne kan være mangesidige. Vi tager eksempelvis ud til svømmehaller og tilbyder fotografering af baby- og børne-svømmehold. Toppx2 har vundet internationale priser for både undervands-foto og -video-produktioner.

DSC_7382-2