Toppx2 har en række videoer liggende på YouTube og Vimeo. Du kan se vores videoer ved at klikke på de fremhævede titler nedenfor:

Papua 2010 små 0645-2
Under Water Show Reel - en smagsprøve på TOPPx2 undervandsoptagelser brugt i forskellige sammenhænge.

_TOP5426
Et hundeliv - er Toppx2s første dokumentarfilm - opstartet under dokumentarinstruktør-studiet på Kort- og Dokumentarfilmskolen. Filmen handler om Susan og Bo, og deres omkring 20 slædehunde. Det er et varmt portræt af et par skønne mennesker og deres liv med hundene - og hvad det egentlig er sådan en krævende hobby giver tilbage. Filmen er blevet vist på DK4 i to vintersæsoner og desuden for et oplagt og spørgelystent publikum på PH-Cafeen i København i forbindelse med Mandagsdokumentaren. Filmen varer omkring 30 minutter og kan ses i sin fulde længde på Vimeo.

Toppx213-2
Fantastic Lembeh - en lille presentation af Lembehs fantastiske undervandsliv - brugt i forbindelse med opstart af film om frøfisk.

TOP_8508
En stille stund i Allingelille - er en lille film om lappedykkerne og andre beboerer på søen i den skønne lille skov Allingelille udenfor Ringsted. Optagelserne er lavet gennem et kraftigt teleskop hvorved de skønne fugle er helt uberørte af fotografens tilstedeværelse. Allingelille er også det eneste sted, hvor orkideen Flueblomst findes.

Top327-2
Diving the Red Sea - Simply the best (the outer shoals) - indtryk far en uges dykning i Rødehavet på live aboard.

©Toppx2-Tubbataha -084

Tubbataha Naturpark - denne prisvindende video er en præsentation af et fantastisk havområde midt i Suluhavet. Området er fredet og kun dykkere må besøge stedet i nogle få måneder om året. I området findes to af kun tre tilbageblevne øer i Suluhavet, hvor havfugle, der har reder på jorden, kan formere sig. Igennem en årrække har vi sammen med parkmyndighederne og WWF Filippinerne deltaget i den årlige fugletælling og dykket i det tropiske paradis.


_TOP6809-mindre
The Leatherback Turtles - en lille salgs/ide pitch til en film om de utrolige læderskildpadder

TOP_0751-lille
Søndage går alt for hurtigt - en lille timelap omkring husreperationer en dejlig sommerdag

DRCongo12-1
Humba and his family - en lille video om en bjerggorillafamilie i Virunga Nationalparken i den Demokratiske Republik Congo - den store silverback Humba og hans lille familie.


Danmark2009-053
Forårssummerier (Bidronningen) - en lille video om forårsklargøring af bistader. Videoen er optaget på Skoveridergården ikke langt fra Rønnede på Sjælland. Anne-Marie, der hører under Øst-Sjællands Biavlerforening viser os omkring og fortæller måske et og andet om bier, som ikke alle er klar over.

_TOP3276-2
Svømmeskolen - en lille video om babysvømning i Bagsværd Svømmehal. Ruth Ancher Scales, der er ejer af Svømmeskolen, fortæller om alle de fordele der er ved at komme i gang allerede når barnet kun er nogle få måneder gammel. Alt krydret med skønne billeder af forældre og børn under træning.


_DSC0265-2
Den grå dame - er en lille video optaget i vort nye danske hjem på kanten af Unterød skov. Claus har travlt med morgensysler og tilbereder mad til ‘damen’. Men hvem er egentlig ‘Den grå dame’ ???Vogelkop Bowerbird - vores absolute topscorer blandt videoer på YouTube. En lille video om en helt fantastisk lille fugl, der gør alt for at imponere ‘damerne’. ‘Bower’ betyder ‘løvhytte’ og det tager denne lille fugl omkring et år at lave denne elskovsrede, der i sin konstuktion består at blomsterstænglerne fra orkideer. Udenom samles alt muligt andet i sirlige og ordentlig orden - og det er tydeligt, at denne lille fugl bor nær ved en landsby. Den menneskelige inflydelse er ikke til at tage fejl af.


babyshark-2
Smallest baby whale shark discovered ... - en video om en lille haj, der skulle vise sig at være en verdenssensation - og derfor også en meget populær video på YouTube. I forbindelse med arbejdet med hvalhajer i Donsol, Filippinerne gjorde man en fantastisk opdagelse. Verdens mindste hvalhaj blev registreret. Fundet var en nyligt født unge, og det blev dermed en gang for alle slået fast, at Donsol er et sted hvor hvalhajerne føder unger. Vi har ofte observeret meget tykke hunner, og har haft det sådan lidt på fornemmeren.

top084-2
A journey through Berau MPA - en lille ‘show off’ video, som blev brugt at de lokale myndigheder i Berau under World Ocean Congress. I området ligger blandt andet øen Sangalaki, der er et ‘hot spot’ for æglæggende havskildpadder - og lige udenfor øen svømmer de yndefulde djævlerokker omkring.


_DSC0169-2
Børnenes U-landskalender 2010 - en lille video fra forberedelsestur til Julekalenderprojektet i den indonesiske del af Papua. Alle optagelser stammer fra landsbyer i Cenderawasih Bay.
Top794
Hvalhajerne fra Donsol - (på YouTube findes også en engelsk version af denne video) - om vort arbejde med hvalhajerne. En sæson er slut. Hvad har vi opnået? Indeholder også et interview med den amerikanske marineforsker, Brent Stewart, der har deltaget i tagging af hvalhajerne i Donsol.


Top246-1
Dive Puerto Galera with ABWonderdive - en lille video fra dykkerområdet ved Puerto Galera syd for Manila, Filippinerne. Også en lille historie om en nøgensnegl, der drager ud på eventyr - måske for at finde lykken.


Magnificent Bird of Paradise - endnu en farverig fugl fra Papua. Fra et skjul forsøgte vi at få et glimt af denne fantastiske paradisfugl. Specielt det neongrønne indre af dens næb gjorde indtryk - men også den imponerende gule krave, som den kan rejse op over hovedet.