Juni 2014
Tur til Islands Vestfjorde med Kvindelige Eventyreres Klub.

DSC00897-2 kopi

Artikel om Cirkushunde i Cirkus Baldoni til Vi med Hund
Artikel om Hundesvømmehaller til Vi med hund


Maj 2014
På filmoptagelse for Loke Film i Lembeh strædet, Sulawesi, Indonesien i tre uger. Filmer med Sony EX1 i nyt Sealux hus. Medfotograf er Søren Pedersen. Vi filmer til en film om frøfisk.
top097

April 2014
Tur til Puerto Galera i Filippinerne. Filmer med kamera lånt hos Sealux i Tyskland.
Artikel om Veterinær kiropraktor til Vi med hund
Artikel om Fødevarerminister Dan Jørgensen og hans nye hundekampagne til Vi med hund


Vinter 2013-14
Filmen ‘Et hundeliv’ kører igen på DK4 og bliver ligeledes vist i PH-Cafeen i København til et veloplagt og spørgelystent publikum. Først aflyses visningen, da en voldsom storm hærger - men der bliver efterfølgende lavet en speciel decembervisning.

November 2013
Tur til Novosibirsk. Tre uger på sprogskole og derefter til Moskva, hvor jeg møder Vladimir og hans 30 sibiriske huskies. Bor hos Vladimir i godt en uges tid.
Artikel om Vladimir og hans 30 hunde til Vi med hund

DSC_5556

Sommer 2013
På rejse rundt i Hebriderne - Lewis, Harris og St Kilda. Filmer fugle og sæler og skønne landskaber. Laver artikel til Vi med Hund om hunden Bobby, der levede i Edinburg og som vogtede sin herres grav i 14 år.
Artikel om mine Hunde fra Borneo til Vi med hund
_DSC0009-lille

Artikel om Fårehyrde og hunde på den jyske hede til Vi med hund
TOP_6242

Februar 2013
Dokumentaren ‘Et hundeliv’ vises på DK4 første gang i februar - og videre de næste måneder. Der er artikler om filmen i forskellige medier på Sjælland.

Efteråret 2012
Færdiggørelse af min dokumentar ‘Et hundeliv’ skrider rask fremad. De sidste optagelser hos Susan og Bo af de nye hvalpe født i juni måned. Ringen er sluttet.
Artikel om Camp Danneval i Vi med Hund


Maj 2012 - Hjemme igen!
Så er jeg hjemme igen efter en indbringende tur til Sydøstasien. Mange venner blev mødt og velkendt natur blev besøgt. Hvalhajerne i Donsol syntes dog ikke at have lyst til at vise sig i år. Vandet er varmt derude - og de bevæger sig nok på dybere vand. Mødte i Donsol et produktionsselskab, der skulle lave et program om Donsol, der var ingen hajer. Heldigvis kunne Toppx2 tilbyde dem hvalhaj footage fra databasen.
Slutteligt deltog jeg i den årlige fugletur til Tubbataha (se foto nedenfor). Lavede de sidste optagelser til et program om dette fantastiske område.

Fugletur 2012-lille

April 2012 - rejseforberedelser
Så er billetten købt. Og der arrangeres på livet løs. I en måned vil jeg rejse rundt i min ‘gamle region’ og se om jeg kan få lavet noget fornuftigt undervejs - tekst og billeder. Først til Sabah - gode venner, tandlæge og jungle med fugle, orangutang go malaybjørne - go resten af tiden i Filippinerne - hvalhajer i Donsol, dykning hos gode venner i Puerto Galera, Tubbataha og Quezon. Og så er den måned gået,

Marts 2012 - tilbage i Bagsværd
Så blev det atter tid til fotografering af børn i Bagsværd svømmehal. Denne gang kun af de aller yngste.

Februar 2012 - optagelser i sneen
Claus og jeg kører 1200 km nordpå til Camp Dannevall for at lave optagelser med Susan og Bo, og deres 17 hunde. Det er en utrolig oplevelse for to troperotter som os. Vi besøger også smukke frosne vandfald og en park med elge. Her et billede af Tannforsen.


_TOP5728-1

December 2011 - RIP Jaco
Vores dejlig fugl og maskot gennem mere end 20 år - papegøjen Jaco dør 31 år gammel.December 2011 - tur til Sabah
Jeg har lavet aftale om at guide en tur til Sabah, Borneo for TopTour - hvis rejsen altså bliver solgt. Se beskrivelse her: http://www.toptours.dk/cms.cfm?npageno=54916


Oktober 2011 - optagelser til dokumentarfilm starter:
Optagelser til en dokumentarfilm om Susan og Bo og deres 18 slædehunde starter. I oktober følger vi dem også til de Svenske mesterskaber i Sverige.


September 2011: - artikel i Samvirke:

I september-nummeret af Samvirke kan man på side 54-56 se en artikel om børnesvømning. Fotos er leveret af Toppx2. Se artiklen på dette link: http://samvirke.dk/magasin/2011/10.htmlp


August 2011 - Toppx2 på skolebænken:
Lene starter en 17 ugers uddannelse på Kort- og Dokumentarfilmskolen i Lyngby.


April 2011 - Baby og børne-fotografering

_TOP3276-2
I april måned gik adskillige køreture til Bagsværd Svømmehal, hvor der blev fotograferet børn under vand. De mindste omkring 2 måneder og de ældste omkring 6 år. Se en serie af disse billeder under ‘Børnesvømning’ i Foto-biblioteket
April 2011 - Salg af billeder til ’Verdenshavet’

Charlotte Trolle og Kaare Øst udgiver undervisningsbogen ‘Verdenshavet - natur, miljø og mennesker’ fra forlaget Meloni. Bogen er illustreret blandt andet med fotos fra Toppx2.


Marts 2011 - Web-tv for Svømmeskolen
Toppx2 producerer en 3 minutters videoproduktion om babysvømning for Svømmeskolen. Optagelserne finder sted i Bagsværd Svømmehal. Se videoen ‘Svømmeskolen’ under Video-biblioteket.


Marts 2011 - Web-tv, Anne Marie og bierne

Toppx2 producerer en 3 minutters videoproduktion om forårsklaring af bistader. Optagelserne finder sted på Skovridergården ikke langt fra Rønnede og Anne-Marie, der hører under Biavlerforeningen Østsjælland. Se videoen ‘Forårssummerier’ under Video-biblioteket.


Papua 2010 små 0645
Januar 2011 – Introduktionsvideo til hvalhajturisme
Toppx2 modtager link til den introduktionsvideo, der nu vises i Donsol, Filippinerne, før turisterne skal ud på vandet og svømme med hvalhajer. Toppx2 har leveret undervandsfootage til denne. Videoen ligger på Vimeo og du kan se den ved at klikke her


November 2010 - Hjemkomst til Danmark
##BGR Borneo-ny-2
Vi ankom til Danmark lige da sneen dukkede op. Vores bornesiske tropehunde måtte have tykke frakker på – og det samme måtte vi tropemennesker. Vores hjemkomst endte som en artikel i nogle af de lokale aviser. Artiklen kan ses som pdf her.