Nedenfor ses udtalelser fra forskellige personer, organisationer og firmaer, som Toppx2 har samarbejdet med. Se desuden flere eksempler på hvem vi har leveret foto, video og tekst til under ‘Referencer’.

Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens Sekretariat:
Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen er præsident for WWF Verdensnaturfondens danske afdeling, og som sekretariatschef for Prinsgemalen har jeg i perioden siden 2002 samarbejdet med Lene Topp om 3 større rejser til Malaysia, Filippinerne og Indonesien.

Lene Topp har haft hovedansvaret for planlægning og afvikling af disse rejser, som har været yderst komplekse og komplicerede, dels på grund af ”tætte” programmer, dels på grund af et højt forventningsniveau blandt deltagerne i rejserne, som har været WWFs såkaldte ”1001-medlemmer”.

Lene Topp har et godt overblik over de enkelte situationer og opgaver, og har løst disse på yderst professionel vis og til Prinsgemalens fulde tilfredshed.
Lene Topp har en sympatisk og venlig fremtræden og har sammen med sin mand Claus Topp udgjort et respekteret ”rejselederhold”, hvor de på bedste måde har formået at formidle budskabet om usædvanlige rejsemål hvis karakter langt overgår, hvad ”almindelige” turister oplever.

Mogens Christensen
Kammerherre, oberst
Chef for Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens Sekretariat

....................

Dykkermagasinet DYK
Lene Topp har som freelancemedarbejder siden 2006 leveret artikler til DYK i Danmark og Sverige. Lenes WWF-Klumme har været en af magasinets mest populære artikelserier. Populariteten skyldes formodentlig, at artiklerne altid var velskrevne og vedkommende - og så vidner det om en god blanding af professionalisme og kreativitet, at Lene formåede hele tiden at finde på noget nyt at skrive om over de fire år, som serien kørte. Som redaktør er det en fornøjelse at arbejde med Lene Topp, ikke mindst, fordi hun altid leverer kvalitetsmateriale til den aftalte tid.

Jesper Kjøller
Redaktør på DYK

.....................

Tubbataha Reefs Natural Park
My office has worked with Claus and Lene Topp for many years. They are very dedicated to their craft and generous with their talents. They have been donating their images to us for our information and education initiatives throughout the years. Their talent is blessed with a heart for conservation. More power to you.

Angelique Songco
Manager of Tubbataha Reefs Natural Park, Philippines

.....................

Svømmeskolen
Svømmeskolen har haft samarbejde med Lene vedrørende fotografering af babay-svømmeundervisning. Her udover har Lene lavet en meget flot videospot af netop baby-svømning til Svømmeskolens hjemmeside. Lene har vist en meget professionel tilgang til sit arbejde for skolen, og jeg vil meget gerne have mulighed for at vende tilbage til Lene

Ruth Anker Scales
Ejer af Svømmeskolen

......................